ویزای شینگن از جمله معتبرترین انواع ویزاها می‌باشد و افرادی که قصد سفر به کشورهای اروپایی را دارند باید آن را اخذ نمایند. منطقه ی شینگن شامل ۲۶ کشور است که با یکدیگر توافق کرده اند شهروندان شان آزادانه و مانند یک کشور واحد در سراسر آن مسافرت کنند. بر طبق قرارداد بسته شده بین کشورهای عضو شینگن، تمامی مردم کشورهای خارج از این اتحادیه، همانند شهروندان ایرانی، جهت سفر و اقامت در این مناطق ملزم به اخذ ویزای شینگن هستند. متقاضیان خارج از منطقه‌ شینگن می‌توانند با در اختیار داشتن ویزای شینگن، تحت زمان و شرایط مشخصی، به هر یک از کشورهای عضو این پیمان سفر کنند و در آن اقامت داشته باشند. در صورتی که مدارک متقاضی یا شرایط و زمان‌ بندی او مورد پذیرش کنسولگری یا سفارت نباشد، تقاضای دریافت ویزای شینگن او ریجکت یا رد می‌شود. اصطلاح ویزای تضمینی شینگن این‌جا معنا پیدا می‌کند و  با استفاده از آن در صورت رد و ریجکت شدن درخواست ویزای شما کلیه مبالغ پرداختی به مسافر توسط سالیان سفر استرداد می‌شود و متقاضیان دیگر نگرانی بابت هزینه‌های خود ندارد.

کدام کشورها راحت‌تر ویزای شینگن به ایرانیان می‌دهند؟

کشورهای شناخته شده‌تری ایتالیا، هلند و فرانسه به دلیل اینکه سالانه توریست‌های زیادی را از سراسر دنیا می‌پذیرند، به ایرانی‌ها هم راحت‌تر ویزا می‌دهند. کشورهای شرقی اروپا مثل مجارستان یا جمهوری چک کمی به ایرانی‌ها سخت می‌گیرند. طبق آمار اکونومیست، فرانسه و ایتالیا بیشترین ویزای شینگن را در اختیار متقاضیانش قرار داده است، از این‌رو هرساله تعداد زیادی از شهروندان ایرانی زیادی متقاضی اخذ وقت سفارت فرانسه و وقت سفارت ایتالیا برای دریافت ویزای شینگن می‌باشند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن در اکثر کشورهای عضو این پیمان شبیه به یکدیگر است و تنها در برخی از جزئیات و موارد، تفاوت کمی دارند. مدارک اصلی که باید همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:

  • فرم درخواست روادید
  • دو قطعه عکس پرسنلی
  • فتوکپی تمام روادید شینگن (گذرنامه فعلی و گذرنامه‌های قبلی) به همراه مهرهای ورود و خروج آن
  • دعوت نامه تکمیل شده
  • اصل و کپی مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه انگلیسی
  • تمکن مالی
  • پرینت گردش سه ماه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک
  • مدارک شغلی رسمی مانند جواز کسب، روزنامه‌ی رسمی، فیش حقوقی و گواهی اشتغال به کار یا تحصیل لازم است.
  • اصل و کپی بلیت مسافرتی یا ارائه ی رزرو آن.
  • شناسنامه ترجمه شده به همراه کپی از صفحات آن
  • اصل و کپی بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰.۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شینگن پوشش دهد.

هزینه دریافتی سفارت برای ویزای شینگن

بزرگسالان: ۶۰ یورو

اشخاص ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو

کودکان زیر ۶ سال: رایگان

آژانس مسافرتی سالیان سفر با در اختیار داشتن نیروی متخصص در زمینه ی اخذ وقت سفارت و انجام امور دریافت ویزای تضمینی شینگن افتخار این را دارد تا این خدمات را با بالاترین سطح کیفیت به متقاضیان خود ارائه دهد.

تورهای اروپا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *