وقت سفارت کانادا در ابوظبی




درخواست کاغذی ویزای کانادا در ابوظبی(draft)

 

شخص باید تمامی مدارک خود را به صورت ترجمه شده با مهر  دارالترجمه رسمی (تایید دادگستری الزامی است) آماده نموده و به یکی از کنسولگری های سفارت کانادا در آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه نماید تا مدارک را به سفارت کانادا تحویل دهد.

با توجه به قانون جدید انگشت نگاری، حضور فرد الزامی است.

پس از تحویل مدارک و انجام انگشت نگاری، درخواست او در سفارت کانادا ثبت می شود و باید منتظر پاسخ سفارت کانادا بماند.

لازم به ذکر است که هزینه ی ویزا باید از طریق بانک به حساب سفارت کانادا واریز شود و رسید آن به همراه مدارک به کارگزاری تحویل شود.

پس از تحویل مدارک به سفارت کانادا ، فرد یک کد پیگیری (Tracking ID) دریافت می کند که از طریق آن می تواند وضعیت پرونده ی وقت سفارت خود را از ابتدا تا انتها از طریق سایت کارگزاری سفارت (VAC) پیگیری کند.

در این حالت بیشترین زمان پاسخگویی که از جانب سفارت اعلام شده 62 روز می باشد.

درخواست آنلاین ویزای کانادا در ابوظبی

تنها تفاوت  در ثبت مدارک است، بدین صورت که مدارک متقاضی وقت سفارت کانادا ، بصورت اسکن شده در سایت سفارت کانادا ثبت می شود.

برای انجام درخواست آنلاین وقت سفارت کانادا باید ابتدا یک حساب کاربری در سایت سفارت کانادا  ایجاد شود.

پس از انجام مراحل ارزشیابی آنلاین، در صورت تایید صلاحیت و دریافت کد کاربری ، فرد می تواند نسبت به درخواست آنلاین وقت سفارت کانادا در آنکارا اقدام کند.

برای انجام این کار باید تمامی مدارک به صورت اسکن شده موجود باشد.

پرداخت هزینه ی ویزا در این روش تنها از طریق کارت اعتباری صورت می گیرد.

پس از اتمام کار، متقاضی یک شماره ی پرونده و برگه ی انگشت نگاری دریافت می کند و پیگیری پرونده تنها از طریق این شماره صورت می گیرد.

زمانی که ثبت نام آنلاین به پایان رسید، فرد تا یک ماه زمان دارد که برای انگشت نگاری به یکی از کنسول گری های سفارت کانادا در آنکارا، استانبول با ابوظبی مراجعه نماید.

زمان پاسخگوی به درخواست آنلاین، طبق اعلان سفارت، 25 روز در نظر گرفته شده است.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله کانادا در ابوظبی(Supervisa)
 

ویزای 5 ساله در اصل 10 ساله بوده اما از آنجا که اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از 5 سال نیست، مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی 5 ساله لحاظ می شود.
افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده PR یا مقیم کانادا) باشد.
معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند.
برای دریافت ویزای پنج ساله علاوه بر مدارک فوق الذکر لازم است که:
* مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا
*ارزشیابی مالی فرد مقیم در کانادا
* T4
* گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا
* بیمه یک ساله برای متقاضی
* نتیجه آزمایشات پزشکی متقاضی (پزشکان مورد تائید)ارائه شود.

وقت سفارت کانادا در ابوظبی

ویزای توریستی:

ویزای کانادا سه نوع است:

*ویزای یک بار ورود (single)

*ویزای چند بار ورود (multiple)

*ویزای 5 ساله (supervisa)

برای درخواست ویزای کانادا در ابوظبی شخص به دو صورت می تواند اقدام کند:

 

انگشت نگاری برای ویزای کانادا در ابوظبی

برای اتمام درخواست ویزای کانادا و ثبت آن در سفارت انجام انگشت نگاری الزامی است. در حالتی که متقاضی وقت سفارت کانادا درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت می کند تا 30 روز مهلت دارد که به یکی از شعب واک در آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه کندبب

در غیراینصورت درخواست او باطل می شود و هزینه ی پرداخت شده برگردانده نمی شود.

در صورتی که فرد بخواهد حضوری وقت سفارت کانادا  ثبت نام کند هنگام ثبت نام و تحویل مدارک انگشت نگاری انجام می شود.

توجه داشته باشد که تا زمانیکه انگشت نگاری انجام نشود ثبت نام وقت سفارت کانادا تکمیل نشده و درخواست ویزای او تحت بررسی قرار نمی گیرد

هزینه ثبت نام ویزای کانادا در ابوظبی

 در ثبت نام ویزا باید هزینه ی ویزا و انگشت نگاری در حین ثبت نام به حساب سفارت کانادا واریز گردد. تعرفه ویزا کانادا به شرح زیر می باشد:
*هزینه ویزا: 100 دلار کانادا
*هزینه انگشت نگاری : 85 دلار کانادا
به عبارتی در ثبت نام حضوری ویزا کانادا در ابوظبی برای هر نفر باید 185 دلار کانادا به حساب سفارت کانادا واریز شود.
در ثبت نام آنلاین، پرداخت هزینه سفارت  از طریق کارت اعتباری و به صورت آنلاین انجام می شود. اما در ثبت نام حضوری باید آن وجه در گارانتی بانک به حساب سفارت واریز شود و رسید آن تحویل سفارت گردد

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی کانادا در ابوظبی

* تک ورود : شش ماهه ، چند بار ورود : 2 ساله

*کپی تمام صفحات پاسپورت که مهر یا ویزا دارند (از سال 2004)
*ترجمه شناسنامه
*نامه ی تمکن مالی یا گردش حساب چهار ماهه + پرینت حسابی که نشان دهنده گردش درآمد ماهانه باشد
*تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا کانادا (application form)  
*تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی ویزا کانادا (family information)  
*یک قطعه عکس 3.5 * 4.5
*ارائه ی ترجمه سند ملکی
*ارائه ی ترجمه مدرک شغلی (برای صاحبین مشاغل جواز کسب لازم است، اما برای کارمندان نامه ی اشتغال به کار و فیش حقوقی باید ارائه شود)
*رزرو هتل و بلیط (اختیاری)
*دعوتنامه (اختیاری)
*ترجمه سند ازدواج (اگر زن و شوهر با هم اقدام کنند)


دانلود فرم مشخصات خانوادگی درخواست ویزای کانادا ویژه مسافر/ ویژه همکار

دانلود فرم مشخصات فردی درخواست ویزای کانادا   ویژه مسافر/ ویژه همکار


درخواست وقت برای ویزای کانادا در ابوظبی

نرخ وقت سفارت کانادا در ابوظبی 

 

 

ویزای تضمینی کانادا
وقت سفارت تور ارمنستان