وقت سفارت انگلیس در دبی | سالیان سفر

وقت سفارت انگلیس در دبی




تعرفه قیمت های ویزای انگلیس

 

مدارک مورد نیاز برای وقت سفارت انگلیس

اسکن صفحه اول پاسپورت (رنگی، با کیفیت مناسب)

فرم فارسی تکمیل شده ی درخواست وقت سفارت انگلیس

اسکن دعوتنامه و مدارک اقامتی دعوت کننده (در صورت داشتن دعوتنامه)

واچر هتل (در صورت داشتن دعوتنامه، نیازی به واچر هتل نیست)

وقت سفارت انگلیس در دبی

وقت سفارت انگلیس در دبی همه روزه به جز جمعه ها و شنبه هاباز میباشد

به این صورت میباشد که سفارت انگلیس (VFS GLOBAL) اصل پاسپورت و مدارک را از متقاضی دریافت نموده و به هیچ عنوان به او بازنمیگردانند (مگر در درخواست های اقامتی یا SETTLEMENT ) .

متقاضی میبایستی حداقل 8 روز تا 2 هفتۀ کامل در دبی اقامت داشته باشد تا مدارک و پاسپورت ایشان آمادۀ پیکاپ گردد.

در برخی ‌مواقع بنا به خواست سفارت ممکن است این مدت به 3 هفته ویا بیشتر به طول انجامد، ولی %90 در خواست ها به طور معمول 7 تا 12 روزه آمادۀ پیکاپ میشوند.

 مدارک مورد نیازجهت اخذ ویزای توریستی انگلستان

دانلود فایل مدارک مورد نیاز جهت اخذ وقت سفارت انگلیس
اصل پاسپورت فعلی با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل پاسپورت های قبلی.
یک نسجه تکمیل شده فرم آنلاین درخواست روادید به همراه برگه تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت که توسط این مرکز انجام پذیر است.
2قطعه عکس5.4*5.4
اصل و یا کپی دعوتنامه معتبر و در صورت نداشتن رزرو هتل در انگلستان
اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج
اصل و ترجمه رسمی شناسنامه
اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه از قبیل گواهی اشتغال به کار که در آن در مورد تاریخ درخواست مرخصی ذکر شده باشد و اینکه آیا این مرخصی با حقوق میباشد یا خیر ,جواز کسب, پروانه فعالیت,کارت بازرگانی, لیست بیمه 6 ماه آخر,برگه مالیاتی پرداخت شده ,  کارت پرسنلی  حکم کارگزینی , حکم بازنشستگی ,کارت بازنشستگی , پروانه مطب , کارت مهندسی , کارت دانشجویی و ...
 
**در  صورت کامل نبودن  مدارک شغلی خود از مدارک شغلی همسر هم میتوانید استفاده نمایید.
مدارک میزبان در انگلستان: دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده
, پرینت حساب بانکی , مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درامد , فیش حقوقی , سند ملکی ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه, آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده , قبوض پرداختی از قبیل آب برق و گاز و...
اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به لاتین برای 5 ماه گذشته , سپرده های بانکی و...  
برای مدیران و سهامداران اصل ریز پرینت حساب شرکت وشخصی به زبان لاتین برای 6 ماه گذشته الزامیست.  
اصل و ترجمه رسمی سند ملکی , در صورت اجاره دادن, اصل و ترجمه اجاره نامه،
**ترجمه رسمی دارالترجمه برای تمامی مدارک فوق کافیست و نیازی به مهر دادگستری و تایید وزارت امور خارجه نمی باشد.

 

دانلود فرم فارسی سفارت انگلیس

 

 

 

ویزای تضمینی کانادا
وقت سفارت تور ارمنستان