مدارک لازم برای ویزای کانادا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کانادا

۲۵/۱۰/۱۳۹۷
ویزا و مهاجرت

کشور کانادا از جمله کشورهای مهاجرپذیر است که در چند سال گذشته ایرانیان زیادی به‌دلایل مختلف اعم از کار، تحصیل، توریستی و… به این کشور سفر کرده‌اند. سیستم مهاجرپذیر این کشور، سطح بالای آموزش و کیفیت زندگی، جمعیت کم، سطح فرهنگی غنی و… همه و همه منجر شده تا کانادا را به عنوان کشورهای فرصت‌های طلایی در جهان معرفی کند. اخذ ویزای کانادا وقت سفارت کانادا به دو صورت آنلاین و حضوری انجام می‌شود که شهروندان ایرانی متقاضی سفر به کانادا به‌دلیل عدم سفارت‌خانه در کشورمان ترجیح می‌دهند به‌جای مراجعه حضوری در کشورهای ثالث از سیستم آنلاین استفاده کنند.

در سیستم حضوری نیز  تمامی مدارک به‌صورت paper به سفارت ارائه شود و زمان بیش‌تری صرف خواهد شد. با توجه به این‌که کانادا کنسول‌گری در تهران ندارد، متقاضیان باید برای انجام تمامی مراحل به یکی از کشورهای ترکیه (شهرهای آنکارا، استانبول) و یا امارات متحده‌ی عربی (شهر دبی) مراجعه کنند. توجه داشته باشید مدارک‌تان در هر دو سیستم باید به صورت کامل و بی‌نقض ارائه نمایید. در ادامه انواع ویزای کانادا به‌همراه مدارک مورد نیازشان را بررسی می‌کنیم.

مدارک لازم برای ویزای کانادا
مدارک لازم برای ویزای کانادا
  1. ویزای توریستی

ویزای توریستی کانادا تحت عنوان (Visitor Visa) یک ویزای غیر مهاجرتی برای افرادی است که تمایل دارند به طور موقت جهت دیدار اقوام و آشنایان، حضور در همایش و کنگره، تور کانادا و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی (6 ماه یا کمتر ) وارد کشور کانادا شوند و به‌صورت single و multiple صادر می‌شوند. ویزای single برای گردشگران و یا دانشجویانی مناسب است که علاقمند به سفر تفریحی به کانادا و دیدار از خویشاوندان و آشنایان، و یا شرکت در همایش‌ها و دوره‌های علمی و آموزشی در کانادا هستند و اعتبارش کمتر از ۶ ماه است. ویزای multiple هم به مانند single مجوز حضور در خاک کانادا را برای مدت زمان کمتر از ۶ ماه صادر می‌کنند، با این تفاوت که در صورت دریافت ویزای multiple کانادا، گردشگران می‌توانند چندین بار از کانادا خارج شوند و دوباره به این کشور بازگردند.

مدارک لازم جهت ویزای توریستی کانادا

    • اصل پاسپورت‌های جدید و قدیم (۱۰ سال اخیر) (امضا شده)
    • یک قطعه عکس ۴٫۵ * ۳٫۵
    • ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی
    • ترجمه رسمی سند ازدواج
    • تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی
    • نامه تمکن مالی + پرینت حساب بانک به زبان انگلیسی که نشان‌دهنده گردش درآمد ماهانه بالا باشد. (به همراه مهر لاتین بانک)
    • ترجمه رسمی سند ملکی
    • مدارک شغلی + ترجمه رسمی : برای صاحبین مشاغل، جواز کسب، روزنامه رسمی، آگهی تغییرات شرکت و برای کارمندان، نامه اشتغال به کار (ذکر تاریخ اشتغال به کار، سمت و حقوق دریافتی ماهیانه الزامی می‌باشد) + فیش حقوقی ۳ ماه آخر و برای بازنشستگان، ارائه حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی الزامی می‌باشد.
    • رزرو بلیط و رزرو هتل و یا دعوتنامه به همراه مدارک اقامتی دعوت‌کننده (اسکن PR یا پاسپورت+مدارک مالی) و مدارک اثبات خویشاوندی با شخص دعوت‌کننده
مدارک لازم برای ویزای کانادا
مدارک لازم برای ویزای کانادا
  1. ویزای تحصیلی

همان طور که می دانید دانشگاه های کانادا جزو بهترین دانشگاه های دنیا هستند و در حوزه های تخصصی رتبه های بالایی را توانسته کسب کند. بنابراین اگر قصد مهاجرت به کانادا برای تحصیل دارید مطمئن باشید که تحصیل در دانشگاه های کانادا می تواند در آینده، بستر مناسبی برای یافتن شغل برای شما باشد.

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی کانادا

  • اصل پاسپورت‌های جدید و قدیمی (۱۰ سال اخیر) (امضا شده)
  • یک قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵
  • ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی
  • تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی
  • نامه تمکن مالی به همراه مبلغ مبدل دلار کانادا
  • رزرو بلیط و رزرو هتل
  • مدرک زبان ILETS
  • نامه بانک از کانادا در صورتی که پول‌تان را به کانادا فرستاده‌اید
  • ترجمه سند ملکی و گردش حساب ۴ ماهه ساپورت‌کننده مالی
  • فیش واریزی تحصیلی
  • ترجمه آخرین مدرک تحصیلی + ریز نمرات
  • گواهی عدم سوء پیشینه برای افراد بالای ۱۸ سال
  • نامه پذیرش دانشگاه
  1. ویزای کار

هر ساله دهها هزار نیروی خارجی برای دوره ای از زمان وارد بازار کار کانادا می شوند و کانادا برای پویا نمودن بازار کار خود و جبران کمبود نیروی کار ماهر خود از سراسر جهان متخصص ماهر جذب می نماید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار کانادا

  • اصل پاسپورت‌های جدید و قدیمی (۱۰ سال اخیر) (امضا شده)
  • یک قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵
  • ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی
  • یک نامه کاری از طرف یک شرکت کانادایی و یا شخصی که اقامت دائم کانادا یا تابعیت کانادا را داشته باشد.
  • تاییده اداره توسعه‌ی مهارت‌های کانادا
  1. سوپر ویزا

این نوع ویزا مخصوص پدر و مادرها یا پدربزرگ و مادربزرگ ها می باشد. درواقع یکی از فرزندان یا نوه‌های فرد متقاضی، باید شهروند دائم کانادا باشد و یا اقامت دائم داشته باشد و اجازه ی ورود و خروج از کانادا و شرایط خاص دیگری را نیز دارا باشد.

مدارک لازم جهت اخذ سوپر ویزای کانادا

  • مدارکی که نشان‌دهنده حداقل درآمد فرزند مقیم کانادا است.
  • مدارک ارتباط فامیلی بین فرزند یا نوه با والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ
  • مدارک بیمه پزشکی به مدت یک سال از زمان ورو متقاضی به کانادا با حداقل پوشش 100.000 دلار با یک شرکت بیمه گر کانادایی
  • بعد از اتمام مراحل، پدر و مادر باید برای انجام آزمایشات پزشکی به پزشکان معتمد اعلام شده از سوی سفارت کانادا مراجعه کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *