اخذ ویزای کانادا

همه‌چیز درمورد اخذ ویزای کانادا

اخذ ویزا یکی از جمله متداول‌ترین روش‌های رایج برای سفر و بازدید از یک کشور محسوب می‌شود. کانادا از جمله کشورهای محبوب در بین ایرانی‌ها می‌باشد و هرساله به‌دلیل کیفیت زندگی بالا و شرایط اقتصادی هزاران نفر قصد اخذ ویزای این کشور را دارند. از آن‌جایی که تقاضا برای ورود به این کشور مهاجر پذیر به‌سرعت درحال افزایش است، دولت کانادا قوانین مربوط به ورود مهاجران را محکم‌تری را برای ورود شهروندان خارجی به این کشور وضع می‌کند.

شایان ذکر است که به‌دلیل عدم وجود سفارت کانادا در ایران، کلیه‌ی فعالیت‌های این سفارت به‌حالت تعلیق درآمده است و شهروندان ایرانی می‌توانند به‌صورت آنلاین و یا از طریق سفر به کشورهای ترکیه (استانبول و آنکارا)، امارات (ابوضبی) و ارمنستان (ایروان) اقدام به اخذ ویزای کانادا کنند. البته با توجه به‌اینکه مراجعه‌ی حضوری برای وقت‌ سفارت کانادا در کشورهای ذکر شده اتلاف هزینه و زمان زیادی می‌برد، بنابراین بهترین کار این است که از طریق آنلاین اقدام به ثبت نام نمایید، برای کسب اطلاعات بیش‌تر با کارشناسان خبره‌ی سالیان سفر تماس بگیرید.

انواع ویزای کانادا

ویزای توریستی

از جمله روش‌های متداول برای گردش در کشورهای مختلف اخذ ویزای توریستی می‌باشد. ویزای توریستی کانادا از جمله محبوب‌ترین ویزاها در دنیا به‌ویژه در بین ایرانیان است و بسیاری از گردشگران به‌دلیل شرایط اقتصادی و اجتماعی ایده‌آل این کشور را برای گردش انتخاب می‌کنند. با دریافت ویزای توریستی حداکثر اجازه‌ی اقامت در خاک کانادا به مدت ۶ ماه در سال را دارا می‌باشد و به دو گروه ویزای سینگل و مالتیپل  تقسیم بندی می‌شود.

دارندگان ویزای سینگل تنها اجازه دارند که یک‌بار وارد خاک کانادا شوند و بعد از خروج از این کشور باید دوباره برای دریافت ویزا اقدام کنند. اما افرادی که دارای ویزای مالتیپل هستند اجازه‌ی ورود به کانادا را تا چندین بار بدون نیاز به گرفتن ویزای مجدد دارند. بیش‌ترین مدت اقامت ویزای مالتیپل کانادا حدود ۱۰ سال است.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی:
  • اصل پاسپورت
  • یک قطعه عکس
  • ترجمه رسمی شناسنامه
  • ترجمه رسمی سند ازوداج
  • تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی
  • نامه تمکن مالی + پرینت حساب بانک به زبان انگلیسی که نشان‌دهنده گردش درآمد ماهانه باشد.
  • ترجمه‌ی رسمی سند ملکی
  • مدارک شغلی + ترجمه رسمی
  • رزرو بلیط و رزرو هتل

ویزای تحصیلی

اگر قصد دارید که تحصیلات تکمیلی خود را در کانادا ادامه دهید ملزم به دریافت ویزای تحصیلی کانادا می‌باشید. هرساله تعداد زیادی از دانشجویان از سرتاسر جهان راهی کانادا می‌شوند تا دوران تحصیلی خود را در این کشور بگذرانند. سیستم کیفیت تحصیلی در کانادا بسیار بالا است و تحقیقات و تشریات علمی و همکاری‌های بین‌المللی سه‌جانبه‌ای است که دانشگاه‌های کانادا بر آن تمرکز دارند.

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا:
  • اصل پاسپورت‌های جدید و قدیمی (۱۰ سال اخیر) (امضا شده)
  • یک قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵
  • ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی
  • تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی
  • نامه تمکن مالی به همراه مبلغ مبدل دلار کانادا
  • رزرو بلیط و رزرو هتل
  • مدرک زبان ILETS
  • نامه بانک از کانادا در صورتی که پول‌تان را به کانادا فرستاده‌اید
  • ترجمه سند ملکی و گردش حساب ۴ ماهه ساپورت‌کننده مالی
  • فیش واریزی تحصیلی
  • ترجمه آخرین مدرک تحصیلی + ریز نمرات
  • گواهی عدم سوء پیشینه برای افراد بالای ۱۸ سال
  • نامه پذیرش دانشگاه

ویزای کار

در کشور کانادا فرصت‌های شغلی ایده‌آلی قرار دارد و شما می‌توانید از طریق اخذ ویزای کار راهی کانادا شوید. البته اخذ ویزا از این طریق بسیار دشوار است و فاکتورهای مختلفی از جمله مهارت در زبان انگلیسی و یا فرانسه، میزان تحصیلات، تجربه‌ی کاری، سن، پیدا کردن کارفرما در کشور کانادا تاثیر زیادی در اخذ ویزای شغلی دارند. شما باید یک نامه‌ی پیشنهاد به کار از سمت کارفرمای کانادایی دریافت کنید، این نامه باید توسط HRDC(منابع انسانی کاندا) مورد تایید قرار بگیرد و سپس اقدام به اخذ ویزای کار کانادا نمایید.

Call Now Button