سختی گرفتن ویزای کانادا را شاید فقط کسانی به‎درستی بشناسند که برای اخذ آن اقدام کرده‌اند. چرا که این ویزا علاوه بر سختی‌هایی که در جهت جمع‌آوری مدارک بر متقاضیان ایرانی‌اش تحمیل می‌کند؛ رنج سفر به کشور واسط را هم برای آنها به همراه دارد. با توجه به سختی‎هایی که اخذ ویزای کانادا برای ایرانیان دارد معمولا آنها به‎دنبال یافتن جایی هستند تا آنها را از دریافت ویزای تضمینی کانادا مطمئن سازد. لازم به ذکر است که از میان انواع ویزای کانادا بیشتر متقاضیان ویزای کانادا بیشتر به‎دنبال دریافت ویزای مالتیپل کانادا تضمینی یا همان ویزای ۵ساله هستند.

ویزای کانادا

اما برای هزینه کردن پول و وقت خود به امید اخذ ویزای تضمینی نمی‎توان به هرکسی اعتماد کرد. با گل‌آلودشدن آب، ماهی‌گیران فراوانی شروع به رشد کردند که با توسل به عبارت معروف ویزای تضمینی کانادا، پول و زمان بسیاری از متقاضیان ویزا را هدر دادند.

از سوی دیگر، در مواردی که متقاضی اخذ ویزای کانادا با ریجکت شدن ویزا مواجه می‎شوند؛ می‌توان به اشتباهات خود متقاضیان ویزا هم اشاره کرد که با پیمودن مسیر اشتباه، سبب ادامه حیات سودجویان می‌شوند. اما چیزی که باید از ابتدا برای گردشگران روشن شود؛ این است که اخذ ویزای کانادا، تقریباً سخت است و احتیاج به ممارست دارد و باید هر اقدامی را با مشاوره کارشناسان امر انجام داد. البته نکته مهم در رابطه با ویزاهای مهاجرتی کانادا است که آنها طی کردن پروسه به‎مراتب سخت‌تری را می‌طلبند و عده کمی از میان خیل متقاضیان مهاجرت به کانادا، می‌توانند ویزای کانادا را به دست بیاورند. اما حتی ویزاهای توریستی هم مشکلات خاص خود را دارد.

بهتر است که پیش از هر چیز، به توضیح بهتر و آسان‌تر مسائل بپردازیم؛ هر چند طبق قوانین مندرج در سایت وزارت خارجه کانادا هیچ تضمین صد در صدی برای صدور ویزای کانادا وجود ندارد ولی تنها با چند راهکار ساده می‌توان از صدور ویزای تضمینی کانادا مطمئن شد.

اخذ ویزاهای معتبر پیش از اقدام برای اخذ ویزای کانادا

این یک حقیقت است که آن‎دسته از متقاضیانی که در ۱۰سال گذشته ویزاهای زیادی گرفته‎اند؛ در روند اخذ ویزای کانادا موفق‎تر هستند؛ به عبارت دیگر، اخذ ۲ویزای معتبر (مانند: ویزاهای توریستی شینگن، انگلیس، آمریکا، استرالیا، ژاپن و…) پیش از اقدام برای اخذ ویزای کانادا، می‌تواند تا حدود یاری‌گر متقاضیان باشد. به‎همین‎دلیل، معمولاً متقاضیانی که سفر بیشتری رفته‎اند؛ راحت‌تر به ویزای کانادا دست پیدا می‌کنند. در هر صورت، متقاضیانی که چنین شرایطی ندارند؛ باید به فکر شرایط دیگر باشند. البته جا دارد باز هم تاکید شود که اخذ ویزای تضمینی کانادا بدون شینگن نیز امکان‌‎پذیر است و داشتن ویزای شینگن فقط امکان موفقیت شما را بالاتر می‎برد.

تمکن مالی؛ مؤثرترین ویژگی

تمکن مالی به‎معنی دارا بودن شرایطی‌ است که به سفارت‌خانه کانادا ثابت کند شما بندهای محکمی برای بازگشت به ایران دارید. یک حساب بانکی معتبر و پرگردش با موجودی قابل‌توجه و یک سند ملکی به نام شخص متقاضی، می‌تواند تا حدود زیادی اخذ ویزای کانادا را تضمین کند. توجه کنید که هرچه تعداد سندها و موجودی حساب بانکی بالاتر باشد؛ به‎طبع شرایط برای اخذ ویزا آسان‌تر خواهد بود. حتی داشتن شغل ثابت در ایران (استخدام رسمی و یا صاحبان مشاغل و رؤسای شرکت‌ها و مؤسسه‌ها) می‌تواند نکته‌ای مثبت برای اخذ ویزا باشد. داشتن چنین مدارکی می‌تواند از استرس‌های پس از وقت سفارت کانادا بکاهد و متقاضی را نسبت به اخذ ویزا مطمئن کند.

دعوتنامه توریستی

داشتن دعوتنامه توریستی کمک بسیار زیادی در اخذ ویزای کانادا به شما می‎کند. در این مورد جای نگرانی وجود ندارد؛ چرا که آژانس مسافرتی سالیان‌سفر، قادر به درخواست دعوتنامه توریستی معتبر برای تمامی گردشگران از آژانس‌های طرف قراردادش در کانادا است و در مدت زمان کوتاهی این مشکل رفع خواهد شد.

ویزای تضمینی کانادا

هزینه ویزای تضمینی کانادا

اگر شما هم قصد دارید تا اقدام به دریافت ویزا تضمینی کانادا کنید، لازم است در مورد هزینه ویزای تضمینی کانادا اطلاعات داشته باشید. هزینه ویزای توریستی کانادا تضمینی ۱۲۰۰دلار آمریکا برای متقاضیان و ۱۱۰۰دلار آمریکا برای همکاران است.درصورت ریجکت شدن ۴۰۰دلار آمریکا کسر و ۸۰۰دلار از این هزینه به شما برگردانده خواهد شد. تنها تفاوت ویزای تضمینی کانادا با ویزای معمولی همین امکان استرداد پول می‎باشد. لازم به ذکر است آژانس مسافرتی سالیان سفر برای رضایت مسافران ۵۰درصد هزینه ویزای کانادا را ابتدا دریافت می‎کند و درصورت اخذ ویزا مبلغ باقی مانده را در آخر دریافت می‎کند.

برای همکاران

1100 دلار آمریکا

برای متقاضیان

1200 دلار آمریکا

مدارک لازم ویزای تضمینی کانادا

مدارکی که به سفارت کانادا ارائه می دهید نقش مهمی در قبول یا رد ویزای شما دارد. به همین جهت لازم است تا این مدارک با دقت و در آرامش تهیه شوند. همچنین از ارائه هرگونه مدرک تقلبی به سفارت کانادا، جدا پرهیز کنید. ارائه مدارک غیر واقعی علاوه بر اینکه باعث رد درخواست ویزای کانادا می شود، می تواند تا 5 سال شما را از دریافت ویزای این کشور محروم کند.
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تضمینی کانادا شامل موارد زیر می باشند:

مدارک لازم برای ویزای تضمینی تحصیلی کانادا

• اصل پاسپورت‌های جدید و قدیمی (۱۰ سال اخیر) (امضا شده)
• یک قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵
• ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی
• تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی
• نامه تمکن مالی به همراه مبلغ مبدل دلار کانادا
• رزرو بلیط و رزرو هتل
• مدرک زبان IELTS
• نامه بانک از کانادا در صورتی که پول‌تان را به کانادا فرستاده‌اید
• ترجمه سند ملکی و گردش حساب ۴ ماهه ساپورت‌کننده مالی
• فیش واریزی تحصیلی
• ترجمه آخرین مدرک تحصیلی + ریز نمرات
• گواهی عدم سوء پیشینه برای افراد بالای ۱۸ سال
• نامه پذیرش دانشگاه

مدارک لازم برای ویزا تضمینی توریستی کانادا

• اصل پاسپورت‌های جدید و قدیم (۱۰ سال اخیر) (امضا شده)
• یک قطعه عکس ۴٫۵ * ۳٫۵
• ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی
• ترجمه رسمی سند ازدواج (برای زوج هایی که با هم سفر می کنند اجباری می باشد.)
• تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی
• نامه تمکن مالی (هم به ریال هم به دلار) + پرینت (سه ماهه) حساب بانک به زبان انگلیسی که نشان‌دهنده گردش درآمد ماهیانه بالا باشد. (به همراه مهر لاتین بانک)
• ترجمه رسمی سند ملکی
• مدارک شغلی + ترجمه رسمی : برای صاحبین مشاغل، جواز کسب، روزنامه رسمی، آگهی تغییرات شرکت و برای پزشکان: ارائه پروانه دائم پزشکی و پروانه اشتغال پزشکی و برای کارمندان: نامه اشتغال به کار (ذکر تاریخ اشتغال به کار، سمت و حقوق دریافتی ماهیانه الزامی می‌باشد) + فیش حقوقی ۳ ماه آخر و برای بازنشستگان، ارائه حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی از الزامات دریافت ویزای تضمینی کانادا جهت گردشگری می‌باشد.
• رزرو بلیط و رزرو هتل و یا دعوتنامه به همراه مدارک اقامتی دعوت‌کننده (اسکن PR یا پاسپورت یا کارت شهروندی(Citizenship card)+مدارک مالی) و مدارک اثبات خویشاوندی با شخص دعوت‌کننده

پیوست‌ها:

۱- افراد متاهل، مطلقه و دارای فرزند ملزم به ارائه اسناد مربوطه به همراه ترجمه می‌باشند.
۲- پایان خدمت سربازی برای آقایان به همراه ترجمه به صورت اختیاری است.
۳- گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش‌آموزان و دانشجویان به همراه ترجمه رسمی
۴- تایید دادگستری و تایید اداره فنی قوه قضاییه برای تمامی ترجمه‌ها اختیاری می‌باشد.

مدارک لازم برای ویزای کار تضمینی کانادا

• شناسنامه
• پاسپورت معتبر برای خروج و ورود مجدد به کشور مبدا
• دو عکس پاسپورتی از شخص متقاضی و همراهان
• کپی از پیشنهاد رسمی دعوت به کار یا قرارداد بین کارفرما و شخص متقاضی
• کپی از تاییدیه نامه “مرکز خدمات کانادا”
• پرداخت هزینه تشکیل پرونده برای دریافت ویزای کار
به هنگام ورود به کانادا شخص متقاضی بایستی مدارک ذیل را جهت اخذ ویزای تضمینی کانادا به همراه داشته باشد:
• پاسپورت معتبر و ویزای ورود به کانادا برای شخص متقاضی و همراهان
• کپی از پیشنهاد دعوت به کار
• کپی تاییدیه از مرکز خدمات کانادا
• ویزای کار صادره شده از طرف اداره مهاجرت کانادا
• کلیه مدارک کاری و تحصیلی

ویزای تضمینی کانادا بدون مدارک!!!

یکی از بزرگترین دروغ هایی که یک آژانس مسافرتی می تواند به شما بگوید؛ این است که می توان بدون ارائه مدارک کافی برای ارائه به سفارت کانادا، اقدام به اخذ ویزای این کشور کرد. شما ممکن است بتوانید ویزای تضمینی کانادا بدون شینگن را دریافت کنید. همچنین ممکن است حتی ویزای توریستی کانادا بدون دعوتنامه اخذ کنید؛ اما قطعا نمیتوانید ویزای تضمینی کانادا بدون مدارک را اخذ کنید. همانطور که گفته شد، سفارت های کانادا بر روی صحت مدارک و کامل بودن آنها بسیار حساس هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button